office@ekeep.ro   Tel: 031 730 50 30 

Scanare documente OCR (Optical Character Recognition)

Zilnic primiti fisiere scanate sau printate. Cu siguranta aveti nevoie sa le modificati sau sa cautati anumite informatii in ele.
Noi te ajutam sa realizezi aceste actiuni rapid si cu succes, cu ajutorul tehnologiei OCR (recunoasterea optica a caracterelor). Acesta tehnologie, des utilizata, reprezinta conversia eletronica a fisierelor ce contin imagini (pdf, tif, jpg, etc.) si se recomanda pentru contracte, facturi, extrase de cont, chitante electronice, carti de vizita, corespondenta, carti si reviste, precum si pentru alte documente similare.
Metoda permite editarea textului, cautarea unei informatii (cuvant sau propozitie) dar si o stocare compacta, afisare si printare.

Care sunt pasii?

  • Ne predai fisierele, in formatele pe care le detii – scanate sau printate;

  • Transformam automat fisierele primite, prin recunoasterea optica a caracterelor;

  • Asiguram functionalitatea flexibila, avand posibilitatea de a procesa fisierele intr-o forma personalizata;

  • Cream un flux de lucru pentru automatizarea procesarii, colectarii si indexarii fisierelor;

  • Structuram si livram rezultatele obtinute in forma ceruta.

De acum inainte poti prelucra rapid o diversitate de fisiere, fara sa mai soliciti ajutorul colegilor pentru verificarea transcrierii corecte a informatiilor. Tehnologia de scanare documente OCR economiseste timp si simplifica prelucrarea, cautarea si stocarea textelor provenite in diverse formate si de pe diverse canale de comunicare.

scanare documente